Om Kæmpegård

Velkommen til en skøn feriebolig på Bornholm. Ferieboligen er ideel til par, til en familie med børn, en gruppe venner, og ikke mindst er lejligheden god til dig, som er handicappet, f.eks. kørestolsbruger.

Vi tilbyder fredfyldt idyl i en moderne lejlighed på vores firelængede bondegård midt på Nordbornholm.

Vores adresse er: Kæmpegård, Søsende 4, 3782 Klemensker.

Her bor Morten Friis Jørgensen, +45 21 25 52 45, mfj@mfjmedia.dk.

Vi har ca. 12 km til byerne Rønne, Allinge og Gudhjem og til skoven Almindingen med bisonerne -- så der er kort vej til mange af Bornholms bedste seværdigheder. Hos os er der fred og ro, masser af dyr og fugle, og der er dejligt langt til larm og travlhed i storbyen.

Prisen starter ved 300,- kr. pr. døgn pr. person afhængig af sæson, og vi giver ugerabat. Børn under 12 år gratis. Klik i menuen her til højre og se priser, betingelser mv.

Kæmpegård er et lille økologisk hobbylandbrug. Gården ligger naturskønt, omkranset af skov og marker, for enden af en grusvej. Så her er kun vores egen og gæsternes kørsel til og fra. Her kan du koble fuldstændig af -- på bondegårdsferie i en moderne lejlighed.

Her er vi foran ferielejligheden. Der er egen indgang fra lejlighedens ca. 50 kvadratmeter store, granitbelagte terrasse her, med morgensol. Indvendig er der godt 50 kvadratmeter med de fleste moderne bekvemmeligheder, dog ikke radio og tv. Men vi har bredbånd, så ønsker du at se tv eller høre radio, kan det ske via din bærbare eller tablets ...

Lejligheden er ideel til et par, en håndfuld venner eller en familie med børn. Vi kan sagtens arrangere ekstra opredninger, hvis det er nødvendigt. Børn under 12 år gratis. Se mere om priser ved et klik oppe i menuen til højre.

Se fotos af interiør, klik her

Lejligheden er bygget og indrettet 2008-10. Her er tæt og velisoleret inde bag stuehusets ca. 130 år gamle bindingsværk. Husk inde- eller hjemmesko.

Du kommer niveaufrit omkring både ude og inde, idet ferieboligen er handicapegnet. Mere om handicapegnet, klik her

Link til artikel i Handicap Nyt (april 2010)
Artikel i RYK! (2011)